DZIAŁ 5 PRODUKTY POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO, GDZIE INDZIEJ NIEWYMIENIONE ANI NIEWŁĄCZONE
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 7116 10 00 - Artykuły z pereł naturalnych lub hodowlanych, gdzie indziej nieklasyfikowane
Kod CN: 1905 31 91 - Podwójne herbatniki z nadzieniem, nawet zawierające kakao, zawierające < 8% masy tłuszczu (z wył. pokrytych lub powleczonych czekoladą lub innymi przetworami zawierającymi kakao)
Kod CN: 8439 10 00 - Urządzenia do wytwarzania masy włóknistego materiału celulozowego (z wył. autoklawów, kotłów i innych urządzeń grzewczych)
Kod CN: 0304 42 50 - Filety z pstrąga i troci (Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster), świeże lub schłodzone
Kod CN: 2805 40 90 - Rtęć (z wył. w kolbach o zawartości netto 34,5 kg (masa standardowa), o wartości FOB na jedną kolbę <= 224 €)
Kod CN: 4811 59 00 - Papier i tektura, barwione powierzchniowo, dekorowane na powierzchni lub z nadrukiem, powleczone, impregnowane lub pokryte tworzywami sztucznymi, w zwojach lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o dowolnym wymiarze (z wył. Bielonych, o gramaturze > 150 g/m², i pokrytych warstwą kleju)
Kod CN: 4804 21 10 - Papier workowy siarczanowy, niebielony, niepowleczony, w zwojach o szerokości > 36 cm, w którym >= 80% masy całkowitej zawartości włókien składa się z włókien z drzew iglastych, otrzymanych w procesie chemicznym z zastosowaniem siarczanu lub sody (z wył. wyrobów objętych pozycją 4802, 4203 lub 4808)
Kod CN: 8207 60 - Narzędzia do wytaczania lub przeciągania, wymienne
Kod CN: 1806 20 95 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie > 2 kg, lub w płynie, paście, proszku, granulkach lub w innej postaci, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg, zawierające < 18% masy masła kakaowego (z wył. proszku kakaowego, polewy czekoladowej smakowej i okruchów czekolady mlecznej)